DVD: Koldt stål - APOCALYPSE PROOF

15,00 DKK
( 12,00 DKK )
Model/varenr.: CST-VDAPOX
DVD - Apocalypse Proof / Astounding Sword Proof
- af Cold Steel
Udgave 2014

Indhold:

Tro det eller ej, i den ikke for fjerne fortid, blev det anset for dårlig smag at endog diskutere de taktiske anvendelser af en kniv. Design var overvejende begrænset til enten historisk fortolkning eller æstetisk værdi. Nogle få visionære brugerdefinerede knivfabrikanter lavede deres egne udforskninger, men alle de store knivvirksomheder skød væk fra kontroversen i kampkniven.
Herefter kom Cold Steel ...
Vi diskuterede ikke kun stolt den taktiske anvendelse af kniven, men vi begyndte åbent at teste disse teorier med grafiske og ekstreme demonstrationer af styrke og skarphed, der skakede branchen til kernen.
Med vores utænkende diskussion om knivens bekæmpende brug og ved at underkaste vores knive for uhyggelige og farlige torturprøver foran levende publikum, vandt vi den hårdt tjente ros og støtte fra militæret, retshåndhævende myndigheder og selvforsvar.
Vores første adoptere var krigere, og vi er meget stolte af det. Som vores firmapræsident, Lynn C. Thompson, er glad for at sige: "Vi var taktiske, før taktiske var cool!"
Nu over 30 år efter at vi først har bedøvet branchen med vores grafiske test, forbliver vi tro mod vores rødder med en anden del af vores verdensberømte PROOF serie, som vi har kaldt APOCALYPSE PROOF!
Se os underlagt vores produkter til den mest grusomme og forfærdelige torturprøvning, som vi kunne udtænke, og se hvorfor du skal bruge dine hårdt tjente penge på Cold Steel.
Vi håber, at denne video vil vise sig underholdende, da den er informativ, men vær advaret: Denne præsentation indeholder hardcore skæringstest, torturous misbrug og ekstreme feats, der kan være for grafiske for nogle mennesker, og seerens skøn anbefales.

Amerikansk import
Sprog: Engelsk

Advarsel: Kan indeholde ekstreme optagelser, som nogle seere kan finde forstyrrende.
De fleste af testene vist i APOCALYPSE PROOF og ASTOUNDING SWORD PROOF er farlige og bør ikke duplikeres. Enhver kniv kan blive brudt eller beskadiget, hvis det udsættes for tilstrækkeligt misbrug. Disse destruktive tests udgør GROSS MISBRUG af en kniv. Duplicering af disse tests eller ændring af din kniv vil annullere din garanti. Garantien dækker mangler i materialer og / eller udførelse, det dækker ikke overgreb eller virkningerne af normal slitage.

Bemærk venligst:
Vi sælger ikke dette produkt til kunder under 16 år. Angiv din fødselsdato ved bestilling. Vi skal også have en kopi af dit pas via e-mail, scan, fax eller mail.
Vægt: 0,1

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: