Axe Gang Hatchet Trainer

$22.49
( $17.99 )
Model: CST-92BKAXG
Axe Gang Hatchet Trainer

Den bedste af verdens sværdfightere har kendt en simpel sandhed i alle aldre. Hvis du vil blive en rimelig god sværdfighter, skal du forsøge at lære sværdkampteknikker, fodarbejde og de grundlæggende forhold. Men hvis du ønsker at være en mester i sværdkamp, ​​skal du til sidst begynde at kæmpe med et "levende blad". Hvis dit ultimative mål er at bruge et knivskarpt sværd sikkert og effektivt, skal du træne med et sværd, der svarer til størrelsen, følelsen og hæften af ​​et levende blad, men minimerer muligheden for at forårsage alvorlig, permanent eller livstruende skade til dig selv eller din træningspartner.

Dette koncept blev implementeret af de antikke romere, der brugte kedelige træsværd til at uddanne deres gladiatorer og soldater. Og japanske samurai brugte et træ træningssværd, der blev kaldt en bokken. Det er en elegant løsning på et bekymrende problem og effektivt nok til at blive brugt i dag. Det eneste problem er, at et træsværd kan rådne, knække, chip eller splinter og til sidst blive ubrugeligt.

Cold Steels løsning på disse dilemmaer var at designe en syntetisk erstatning, lav pris og uigennemtrængelig for elementerne. Koldstål af træningssværdene er lavet af tyngste klasse polypropylen til rådighed og tæt kopiere et ægte sværd i længde, størrelse, vægt og følelse. Selvom de ikke er lige så stive som træ, har de de vindende fordele ved at være næsten ubrydelige, bemærkelsesværdigt stive og skærebestandige.

Detaljer:

- Samlet længde: ca. 52 cm

- Materiale: Polypropylen

- Vægt: ca. 575 g

- Cold Steel varekode: 92BKAXG

Weight: 1

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: