Middelalderlig pande med krog, håndsmedet i stål

$56.36
( $45.09 )
Model: ULF-CP-62

Middelalderlig pande med krog, håndsmedet i stål

Vores kopi af en middelalderlig hængende pande er håndsmedet af jern og er ideel til ethvert lejer, ikke kun til genopførelse eller LARP, men også til enhver rustik udendørs begivenhed.
Den kan fastgøres til ethvert stativ med dets øverste krog, men da den også er flad, kan den placeres direkte på sten i ilden.
Panden er lavet af rustfrit stål. Den er let olieret for at beskytte mod korrosion.

Vær opmærksom på følgende vedligeholdelsesinstruktioner:
Før første brug skal en jernpande altid være korrekt krydret. Før du begynder med proceduren, er det vigtigt at rengøre panden grundigt med varmt vand, vaskebørste eller svamp og lidt opvaskemiddel og tørre det forsigtigt. Dernæst hæld tilstrækkeligt madolie i panden til at dække hele stegepladen jævnt og opvarm den til høj temperatur. Tilsæt rå kartoffelskræl eller skiver, en teskefuld salt og lad stege, indtil bunden af ​​panden mørkner og kartoffelstykkerne har fået en mørk brun farve efter at have vendt dem flere gange. Når den tomme pande er afkølet, skal du bare tørre den med et stykke køkkenrulle. Jernpander bør ikke i kontakt med vaskemiddel efter den første rengøring og behandling. Opvaskemaskiner er også et tabe. Efter brug skal du bare rense din pande med køkkenrulle og om nødvendigt varmt vand, og panden smøres let igen.

Detaljer:
- Materiale: ca. 1,5 mm stål (rustfrit)
- Diameter: ca. 28 cm
- Højde samlet: ca. 30,5 cm
- Vægt: ca. 1380 g

Weight: 2 kg

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: