Middelalderlig stegepande med langt håndtag

$44.56
( $35.65 )
Model: 1916438500

Middelalderlig stegepande med langt håndtag

Denne smedet stegepande er håndlavet og baseret på historiske modeller.
Den har et langt håndtag, hvilket gør det ideelt til stegning over åben ild. Det er velegnet til visning af ​​mange epoker og LARP.

Panden er lavet af rustfrit stål og blev derfor let olieret som en beskyttende foranstaltning mod korrosion.

Vær opmærksom på følgende vedligeholdelsesinstruktioner:
Før første brug skal en jernpande altid være korrekt krydret. Før du begynder med proceduren, er det vigtigt at rengøre panden grundigt med varmt vand, vaskebørste eller svamp og lidt opvaskemiddel og tørre det forsigtigt. Dernæst hæld tilstrækkeligt madlavningsolie i panden til at dække hele stegepladen jævnt, og opvarm den til høj temperatur. Tilsæt rå kartoffelskræl eller kartoffelskiver, en teskefuld salt og lad stege, indtil bunden af ​​panden mørkner og kartoffelstykkerne har fået en mørk brun farve efter gentagen drejning. Når den tomme pande er afkølet, skal du bare tørre den med et stykke køkkenrulle.
Når det er rengjort og forbehandlet, bør en jernpande aldrig på nogen måde komme i kontakt med nogen form for vaskemiddel. Opvaskemaskiner er også tabu. Efter brug skal du bare rense din pande med køkkenrulle og om nødvendigt være varmt vand. Når en gang er rengjort, skal panden smøres let igen.

Detaljer:
- Materiale: ca. 1,5 mm stål (rustfrit)
- Diameter: ca. 25,5 cm
- Håndtagslængde: ca. 39,5 cm

Weight: 1,5 kg

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: