Tysk lang kniv med læderskade, ca. 1510, regelmæssig versi

$215.09
( $172.07 )
Model: ULF-SW-02R
Tysk langkniv, ca. 1510 e.Kr.

- Regular Version -


I slutningen af ​​middelalderen førte både byudvikling og stigningen i middelklassen til en øget efterspørgsel efter et civilt våben af ​​forsvar. På det tidspunkt var det kun aristokratiet, der måtte bære dobbeltkantede sværd. Derfor fremkaldte den såkaldte langes messer (= lang kniv, også almindeligvis oversat som messer på engelsk), en udvidet version af den tyske middelalderlige bauernwehr, som det fælles menneskes våben. I modsætning til den saberlignende grosses messer (også kaldet grossmesser), som udkom omkring samme tid, havde longknife et lige, enkeltkanten. Det fremhævede dog ofte en såkaldt falsk kant eller omvendt kant ved spidsen og havde således et dobbeltkantet punkt.

Denne lange kniv ved Ulfberth er modelleret på et velbevaret originalt stykke, der tilhørte den private samling af kronprinsen Ernst August of Hanover inden auktionen tilbage i 2012.


Den smidede vagt er S-formet buet og har en stor parrying ring på den forreste side. Den robuste tang er nittet til den stærkt smedet stålpølle. Hardwood greb plader holdes på plads af syv jern kuglehoved nitter.

Klingens øvre halvdel er prydet med tre fyldstoffer. Det er håndforfalsket af EN45 fjederstål og oliehærdet op til 48-50 ° Rockwell. Dens kant er dog ikke skærpet.

Levering omfatter en matchende læderskade.

Detaljer:

- Replica af et originalt sværd fra begyndelsen af ​​det 16. århundrede

- Bladmateriale: oliehærdet EN45 fjederstål

- Rockwell hardhed af bladet: ca. 48 HRC

- Samlet længde: ca. 115 cm

- Bladlængde: ca. 91 cm

- Maks. bladbredde: ca. 4,3 cm

- Bladtykkelse: ca. 4 mm

- Skærekant: ca. 1 mm tykt

- Balance: ca. 21 cm fra vagt

- Vægt: ca. 1650 g

- Inklusiv læderskade

- Regelmæssig udgave. En praktisk stump version (ULF-SW-02B) er under udvikling.


Dette er et originalt ULFBERTH® produkt ®.

Bemærk venligst:

Vi sælger ikke dette produkt til kunder under 18 år. Giv venligst din fødselsdato ved bestilling. Vi skal også have en kopi af dit ID-kort eller pas via e-mail, scan, fax eller mail.

Weight: 2,5

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: