Stirling Bridge og Falkirk 1297-98: W. Wallace's Rebellion

$27.97
( $22.38 )
Model: 2222765105
Stirling Bridge og Falkirk 1297 - 98: William Wallaces oprør
(Kampagne 117)
Forfatter: Peter Armstrong
Illustrator: Angus McBride
Paperback; Februar 2003; 96 sider
Om denne bog:
Døden af ​​den sidste af det skotske kongelige hus i Canmore i 1290 udløste en successionskrise. Forsøg på at underminere skotsk uafhængighed af kong Edward I of England udløste åbent oprør kulminerende i et engelsk nederlag i hænderne på William Wallace ved Stirling Bridge i 1297. Edward samlede en hær, marcherede nord og i Falkirk den 22. juli 1298 bragte han Wallace's hær til kamp. Gennem beskyldninger af forræderi blev Wallace's spydsmænd slagtet af Edward's longbowmen, derefter anklaget af det engelske kavaleri og næsten udslettet. I 1305 blev Wallace fanget og henrettet, men den oprørende flamme, han havde antændt, kunne ikke slukke.
Forfatterne:
Peter Armstrong blev uddannet på Keswick School i Cumbria, hvorefter han tilbragte tid i udlandet og til havs, inden han tog en uddannelse i kunst på Maidstone College of Art. Han arbejdede igennem 1970'erne som en sekundærskole kunstlærer i Cumbria i hvilken tid hans fascination med militær historie og modelproduktion førte ham til at producere sin første model soldat. Mere efterfulgt og i tide blev der etableret en lille produktionslinje for at imødekomme stigende efterspørgsel. Dette førte til, at Pete kunne efterlade fuldtidsundervisning i begyndelsen af ​​1980'erne for at udvikle sin embryonale modelfremstilling til en fuldtidsvirksomhed. Pete er billedhuggeren bag grænsen miniaturer, og hans bøger er frugten i hans mange års modellering erfaring og forskning.
Angus McBride var en af ​​verdens mest respekterede historiske illustratorer, der bidrager til mere end 90 Osprey titler over tre årtier. Født i 1931 af Highland forældre, men forældreløse som barn, blev han uddannet på Canterbury Cathedral Choir School. Han arbejdede i reklamebureauer fra 1947, og efter national tjeneste emigreret til Sydafrika, hvor han boede i flere år, før han flyttede til Irland. Angus gik desværre væk i 2007.

Indhold:
# Oprindelser af kampagnen
# Kronologi
# Modstående kommandanter
# Modsatte hære
# Kampagnen af ​​1297
# Slaget ved Stirling Bridge
# Eftervirkningen af ​​Stirling Bridge
# Kampagnen fra 1298
# Slaget ved Falkirk
# The Aftermath of Falkirk
# Bibliografi
# Indeks
Weight: 0,4

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: