Tannenberg 1410 - Katastrofe for de Teutoniske Riddere, CAM122

$27.76
( $22.21 )
Model: 2222765617
Tannenberg 1410: Katastrofe for de Teutoniske Riddere
(Kampagne 122)
Forfatter: Stephen Turnbull
Illustratør: Richard Hook
Paperback; Maj 2003; 96 sider
Om denne bog:
Ved 1400 kom den lange løbende konflikt mellem de Teutoniske Ridders Ordre og Polen og Litauen til et hoved, dels som følge af Ordenens indblanding i sine nabos interne politik. I juni 1410 invaderede kong Wladislaw Jagiello i Polen ordens territorium med en stærk allieret hær, herunder alle de fiender fra de teutoniske riddere - polakker, litauere, russere, bohemiere, ungarere, tartarer og kosakker. Denne bog fortæller, hvordan de, når armene kolliderede på de skovklædte bakker nær den lille landsby Tannenberg, lidt under et katastrofalt nederlag, hvorfra deres orden aldrig blev genoprettet.
Forfatterne:
Stephen Turnbull er anerkendt som en af ​​verdens førende militære historikere i middelalderen og de tidlige moderne perioder. Han steg først til fremtrædende som et resultat af sin 1977 bog, The Samurai: En Militærhistorie. Siden da har han opnået en lige berømmelse skriftligt om en række militære emner og har haft 30 bøger udgivet. Han har altid forsøgt at koncentrere sig om de mindre velkendte områder af militærhistorie, især emner som Korea, Easternope, Baltikum og Teutoniske riddere. Stephen Turnbull tog sin første grad på Cambridge University og modtog en ph.d. fra Leeds University for sit arbejde med japansk religiøs historie. Han har rejst omfattende inope og fjernøsten og driver også et veludnyttet billedbibliotek. Hans arbejde er blevet anerkendt af tildelingen af ​​Canon-prisen fra den britiske sammenslutning for japanske studier og en japansk festival litteraturpris. Han deler i øjeblikket sin tid mellem forelæsning i japansk religion ved University of Leeds og skrivning.
Richard Hook blev født i 1938 og uddannet på Reigate College of Art. Efter national service med 1. bn, dronningens kongelige regiment blev han kunstredaktør af det meget roste magasin Finding Out i 1960'erne. Han har siden sin tid arbejdet som freelance illustrator og tjent et internationalt ry især for hans dybe viden om indfødt amerikansk materiale kultur; og har illustreret mere end 50 Osprey titler. Richard er gift og bor i Sussex; hans tre børn adam, jason og christa er alle professionelt aktive i forskellige kunstneriske discipliner.
Indhold:
# Introduktion
# Kronologi
# Modstående kommandanter
# Modsatte hære
# Modstående planer
# Tannenberg / Grunwald-kampagnen
# Efterdybning
# Slagmarken i dag
# Bibliografi
# Indeks
Weight: 0,4

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: