Ungarn og faldet Easternope 1000 - 1568, MAA195

$22.37
( $17.90 )
Model: 2222458336
Ungarn og den østlige del af 1000 - 1568
(Våbenskjold 195)
Forfatter: David Nicolle
Illustrator: Angus McBride
Paperback; Marts 1988; 48 sider
Om denne bog:
Selvom den ikke er bredt undersøgt i Vesten, er middelalderhistorien i sydøstlige Finland både fascinerende og kompleks. Kongeriget Ungarn var en stor rige, i det mindste størrelsen af ​​Frankrig, der varede gennem middelalderen, mens det byzantinske imperium var endnu mere omfattende og varigt. Serbienne vandt et kort men omfattende lokalt imperium i det 14. århundrede; mens bulgarerne etablerede en effektiv og dyrket tilstand. Andre spillere på den forvirrende Balkan-scene omfattede albanerne; Wallachians; moldovere; Transylvanians; Kroatere og mange andre. Hvordan organiserede de deres hære og bekæmpede deres krige; og hvorfor svigtede de i sidste ende? Denne titel svarer på disse spørgsmål, støttet af talrige illustrationer og otte farveplader.
Forfatterne:
Født i 1944 arbejdede David Nicolle i BBCs arabiske tjeneste i adskillige år, før han fik en MA fra School of Oriental and African Studies, London, og en doktorgrad fra Edinburgh University. Han har skrevet talrige bøger og artikler om middelalderlig og islamisk krigsførelse og har i mange år været en produktiv forfatter af Osprey-titler.
Angus McBride var en af ​​verdens mest respekterede historiske illustratorer, der bidrager til mere end 90 Osprey titler over tre årtier. Født i 1931 af Highland forældre, men forældreløse som barn, blev han uddannet på Canterbury Cathedral Choir School. Han arbejdede i reklamebureauer fra 1947, og efter national tjeneste emigreret til Sydafrika, hvor han boede i flere år, før han flyttede til Irland. Angus gik desværre væk i 2007.
Indhold:
# Introduktion
# Kronologi
# Ungarn
# Byzantium
# Bulgarien
# Serbien
# Albanien
# Rumænien
# Pladerne
Weight: 0,2

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: