Trench Hawk Trainer

$21.01
( $16.81 )
Model: CST-92BKPTH
Santropene Trench Hawk Trainer

Kampførere har kendt en simpel sandhed i mange år: Hvis dit ultimative mål er at skære et skarpt blad sikkert og effektivt, skal du supplere din træning med et værktøj, der nærmer dig en størrelse, føler og hæft på et blad, men minimerer muligheden for forårsager alvorlig, permanent skade for dig selv eller din træningspartner. Dette koncept blev implementeret af mange kulturer, herunder de gamle romere, der brugte træsværdene til at træne deres gladiatorer. Det eneste problem var, at træ træningsværktøjer kan rotne, knække, chip eller splinter og ikke kunne bruges under alle vejrforhold.
Cold Steels løsning på disse dilemmaer var at designe en linje af syntetiske polymersubstitutter. Lav pris og upåvirket af alle, men de mest ekstreme temperaturer, de er vandtætte, vejrbestandige og forbavsende holdbare.

Du kan supplere din træning med denne slidte kopi af Cold Steel's Trench Hawk (Product No. CST-90PTH / CST-90PTHZ). Trench Hawk Trainer træningsværktøj duplikerer næsten følelsen og størrelsen af ​​den oprindelige modstykke, samtidig med at den er betydeligt sikrere at træne med!

Detaljer:
- Materiale: Santopren
- Samlet længde: ca. 50,2 cm
- Hæklængde: ca. 21,6 cm
- Primær kant: ca. 8,9 cm
- Vægt: ca. 451 g
- Cold Steel Varenr .: 92BKPTH / 92BKPTHZ

Weight: 1

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: