Dragonfly Katana

4.997,50 DKK
( 3.998,00 DKK )
Model/varenr.: CST-88DK
Dragonfly Katana

Mange japanske sværd, der tilbydes i dag, er fortolkende eksemplarer af antikviteter fra feudalt Japan, der blev lavet til krigere af ringe størrelse, der sjældent steg over fem og en halv fod. Så smukt og dygtigt designet som disse sverd er, er de måske ikke perfekt til moderne kriger, der er vokset til at være en væsentligt højere og stærkere version af hans historiske modstykke!

Med det i tankerne har Cold Steel skabt Dragonfly Series, en linje af japanske sværd med tykkere, bredere og tyngre blade. Disse smukke sværd har en særprægende blågrønt snor og sort samé (rayskin) håndtag, der supplerer rige jernmøbler med et dragonflymotiv. Deres dybt buede og håndpolerede 1060 højkulstofstålklinger slutter i et langt irisbladpunkt for maksimal skærepotentiale.

Derudover leveres disse sværd med to beskyttelsesposer: en blå bomulds rejsetaske og en indviklet dekorativ displaypose fremstillet af den fineste tunge silkebrokade.

Detaljer:
- Dragonfly Katana
- Materiale: 1060 højkulstofstål
- Samlet længde: ca. 103,5 cm
- Bladlængde: ca. 74,3 cm
- Bladtykkelse: ca. 8 mm
- Håndtag: ca. 29,2 cm lang, ray skin w / teal-grean silkebånd wrap & messing Menuki
- Vægt: ca. 1117 g
- inkl. sort lakeret skind
- Cold Steel Varenr .: 88DKBemærk venligst:
Vi sælger ikke dette produkt til kunder under 18 år. Giv venligst din fødselsdato ved bestilling. Vi skal også have en kopi af dit ID-kort eller pas via e-mail, scan, fax eller mail.

Vægt: 1,8

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: