Engelsk Matchlock Musket

4.176,25 DKK
( 3.341,00 DKK )
Model/varenr.: 2367105800
Engelsk Matchlock Musket

Musketter med matchlock blev brugt fra det 15. århundrede frem til det 17. århundrede af allokerede hærer. De var også standardudstyr til musketærere.
Før matchlockets opfindelse var det nødvendigt at sætte en brændende kamp til musket udefra. Nu var det klædt ind i matchlock klemmen. Ved hjælp af en løftemekanisme, der var forbundet med udløseren, blev kampen presset på panden og tændt ammunitionen i tønderen. Det betød, at kun en enkelt person kunne operere våbenet. Riflemanen havde begge hænder fri til at holde rifflen. Udover dette kunne han sigte med at trække udløseren.
Våben som denne var meget populære hele overop og var i brug fx i den engelske borgerkrig.
Denne smukke musket er en kopi i svensk stil. Gustaf II Adolf, Gustavus Adolphus fra Sverige, var involveret væsentligt i udviklingen af ​​denne musket. I Tyskland blev der også produceret store mængder.

Vores reproduktion Fishtail Matchlock Musket har et stål tønde med kanon næse og blad foran syn. Dens hårdttræsbestand har dekorative udskæringer langs sin fulde længde og en smuk oliefinish. Sear-type lås er sandt til originalen i form, så hanen sænkes ned i panden med et tryk på spakstilstandsudløseren.

Vores skydevåbenreplikater er beregnet til dekoration eller genindførelse. Muzzles er ikke blevet boret, så våbenet er ikke funktionelt.

En smuk vare til enhver samling og et uundværligt tilbehør til re-enactors.

Detaljer:
- Total længde: ca. 145 cm
- Vægt: ca. 4,9 kg
- Tønnlængde: ca. 104 cm
- Bore: .75 cal

Bemærk venligst:
Vi sælger ikke dette produkt til kunder under 18 år. Venligst nævnt din fødselsdato ved bestilling. Vi har også brug for en kopi af dit ID-kort eller pas via e-mail, scan, fax eller mail.
Vægt: 7

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: