DVD: Kæmper med Saber og Cutlass

745,00 DKK
( 596,00 DKK )
Model/varenr.: CST-VDFSC
DVD - Kæmper med Saber og Cutlass
- af Cold Steel

Indhold:

Kæmper med Saber og Cutlass er egentlig ikke for folk, der kun er interesserede i at få fingerfærdighed i sportshegn eller at lære de overfladiske koreografiske teknikker, der bruges til scenen og skærmen. Der er masser af ressourcer til rådighed på markedet for at lære disse færdigheder. Dette DVD-sæt er designet som et seriøst, retfærdigt og fokuseret kursus, der udelukkende omhandler den bekæmpende brug af sabel og cutlass.

Serien begynder med at illustrere, hvordan man korrekt modsætter sig en modstander, der er bevæbnet med et våben, der ligner din egen. Dette er den bedste måde at opbygge det nødvendige fundament for færdigheder, teknikker og øjenhænder koordinering, der giver dig mulighed for at modsætte sig et bredt spektrum af modstandere, der er bevæbnet med alle former for gadevåben.

Efter at have lært og raffineret dine grundlæggende færdigheder, vil du være klar til at udvikle sig til de sjældent undervisede emner om infighting, grappling og brawling med en sabel. Der er endda et afsnit om, hvordan man smider en sabel med stor effekt i en kamp situation.

Dækkede emner:
- Gribende metoder
- Klar holdning eller på vagtposition
- Fodbearbejdningsmetoder
- Kampsport
- 7 primære skæringsmetoder
- 5 primære trykfremgangsmåder
- 8 væsentlige parries
- Klipp, tryk og parry øvelser
- Ripostes
- Bekæmpelsesstrategi
- Sådan genkender og skaber åbninger
- Infighting
- Grappling
- Brawling
- Kaster saberen eller cutlassen


Amerikansk import
Sprog: Engelsk
2 disk sæt
Løbstid: ca. 6 timer

Advarsel: Kan indeholde ekstreme optagelser, som nogle seere kan finde forstyrrende.Bemærk venligst:
Vi sælger ikke dette produkt til kunder under 16 år. Angiv din fødselsdato ved bestilling. Vi skal også have en kopi af dit pas via e-mail, scan, fax eller mail.
Vægt: 0,2

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: