Jordbærmjød

145,00 DKK
( 116,00 DKK )
Model/varenr.: WSHOP-7-V1

Sommer på flaske...

JORDBÆRMJØD MED 11% ALC.VOL

Mjødladens Jordbærmjød udspringer fra en kundes idé om at "honning & jordbær er lig med sommer, og burde puttes på flaske". Så det har vi gjort. Jordbærmjød dufter af jordbær, har honningens sødme & er flot lys og rød-transparent i farven. 

Når mjøden rammer tungen, er det først og fremmest forsommerhonningen, der træder frem. Jordbærrenes aroma følger dog hurtig efter - og bagerst på tungen mærker man lige så stille jordbærrene overtage festen. Vi anbefaler at I nyder Jordbærmjøden kold.
Jordbær er én af de frugter, der er rig på tannin. Det er tannin, der giver en følelse af tørhed i munden - og som kan give en lidt bitter eftersmag. Det sker, fordi der opstår en reaktion mellem tanninen og de proteiner, der naturligt findes i vores mundvand. Man kender det også fra te, rødvin o.a.. På samme måde som man parrer rødvin rig på tannin med kraftigt rødt kød, kan man også parre Jordbærmjøden med madvarer, der indeholder proteiner, tanninen kan binde sig til. Prøv et iskoldt glas Jordbærmjød i følgeskab med en tallerken snacks bestående af mandler, peanuts, broccoli og evt. falafler - det løfter smagsoplevelsen.

 

Vægt: 1,5 kg
17/04/2020

Super dejlig i smagen

05/11/2020

Kraftfuld smag af søde jordbær. Kan nydes som den er, afkøles on-the-rocks eller som smagsgiver i en fromage og lign.

15/08/2023

Den er meget go

Tilføj anmeldelse: