Skovbærmjød

145,00 DKK
( 116,00 DKK )
Model/varenr.: WSHOP-12-V1

Skoven styrer smagen

SKOVBÆRMJØD MED 10% ALC.VOL

Når det skal være lækkert og hyggeligt, så disker vi op med en flaske Skovbærmjød. Den er lavet på forsommerhonning og et udvalg af skovens forskellige bær - og så er Skovbærmjøden den eneste af Mjødladens mjød, der gerne må skifte både smag og toner fra bryg til bryg. For skovens bær er ikke en homogen størrelse - og det har vi valgt at fejre hellere end undertrykke. 

Opskriften lyder:

  • Hindbær
  • Jordbær
  • Brombær
  • Kirsebær
  • Blåbær
  • Frisk forårshonning

- men det er naturen der bestemmer sødme, tannin, syrlighed og alt det andet, der giver Skovbærhonningen smag. F.eks. er bryg tappet sommer/efterår 2019 domineret af jordbær og hindbær - og som sådan perfekt til drinks. Bryg tappet vinter 2019/2020 anbefaler vi til kraftige kødretter - for den har en kraftig smag af kirsebær og marcipan-noter fra brombær. I 2021 udgaven er det igen jordbærrene, der tager teten - og så ved man, at den skal nydes kold, evt. blandet op med lidt bobler, og gerne nydes i følgeskab med en skål mandler eller peanuts.

 
Mjødcocktails:

Skovens velkomstdrik

- By Asger
 
5 cl Skovbærmjød
5 cl Asti
Godt med is - eller evt. frosne bær.
Erfaringen viser, at Skovbærmjød - uanset tappeår - bare er god med Asti. Den skifter selvfølgelig også toner fra år til år, men indtil videre har det udelukkende været positive opleveler...

 

Vægt: 1,5 kg
29/02/2020

Flot farve og fin smag

05/11/2020

Den kan noget helt særligt og er altid et must når der brygges 40-40-40. Så bliver de blandet op 50-50 og så er der en dejligt dame snaps.

04/02/2023

Smager skønt, men bliver meget bedre, når den blandes med kirsebær mjøden.

Tilføj anmeldelse: