Kastanje Mjød

Pris fra
80,00 DKK
( 64,00 DKK )
Model/varenr.: WSHOP-3

Mjød på italiensk kastanjehonning

Kastanje Mjød med 11 % Alkohol

Kastanje Mjød kan bedst beskrives som en kastanielikør. Hovedingrediensen er italiensk kastanjehonning fra en italiensk spisekastanjeplantage, hvor bierne skaber denne skønne gourmet honning, når plantagens træer skal bestøves  - og vi bruger den så i vores til dato kraftigste mjød. Farven er flot, mørk. Smagen starter med en let blomstret og sød smag fra honningen - i eftersmagen er røg, nødder og bitre toner dominerende.
Kastanjehonningen er helt sort, når den kommer ind på bryggeriet. Smagen er kraftig; almindeligvis skal der 1 tsk. honning til at give smag, her skal der mindre end en knivspids til.
Kastanje Mjød serveres køleskabskold til f.eks. et tapasbord, hvor den passer perfekt til parmesanoste, lufttørret skinke og røgede pølser.

Mjødbryggerens kone ejer opskriften.

Peter, Mjødladens brygmester og forhenværende ejer, er ikke glad for at indrømme det, men fakta er, at det er hans kone, der er ophavsmanden til Mjødladens Kastanje Mjød. Peter havde været på et italiensk marked og vendte hjem med en tønde honning, og det kunne konen se muligheder i. Ros den, der roses skal.

 

Mjødcocktail:

Kastanjemand - By Siri

 

4 cl spice rom

2 cl Kastanje Mjød

Bygges i cocktailglas over is

toppes af med sprite

Vægt: 1
23/11/2019

Den smager bare fantastisk

20/01/2020

Jeg købte en lille kolbeflaske til et arrangement med vennerne, men den var så god at jeg var nødt til at have en flaske til.

20/08/2020

Nectar of the Gods.

21/11/2020

Den er fantastisk

29/11/2020

Denne mjød er klart den mørkeste og mest velbalancerede i forholdet mellem sødme og bitter efter noder. Manden herhjemme, er af den holdning at denne er bedst til desserter og ellers er den for sød til ham. For konen, er det den foretrukne variant over dem alle. skulle hun vælge mellem noget at være afhængig af, så lander valget klart på denne her. og når der skal bestilles nyt hjem til lageret, så skal konen altid have minimum 2 x 0,75 L flasker med hjem. så er man ikke helt til den søde honning sødme alene, de mere frugt søde eller de mere bitre toner fra eksempelvis Lokes, lager eller Mørk varianterne. Så kan denne Kone herhjemme helt klart anbefale at denne variant prøves. Konen herhjemme drikker den med velbehag ved stue temperatur. så er den afkølede ikke lige dig, vil hun anbefale at du prøver den af ved stuetemperatur, da den ændre smag en del, mellem de to temperature. og lige så omvendt, hvis stuetemperatur ikke lige faldt i din smag, så prøv den af, hvor den er afkølet.

Tilføj anmeldelse: