Chilimjød

145,00 DKK
( 116,00 DKK )
Model/varenr.: WSHOP-19-V1

En stærk overraskelse

CHILIMJØD MED 10 % ALC. VOL.

Chilimjød gør sig godt som en lille skarp. Smagen lægger sødt ud - og ender i en behagelig, varm, stærk fornemmelse på tungen. Chilimjød egner sig også som marinade og en kop varm kakao bliver kun bedre med et stænk Chilimjød.

Når vi laver Chilimjød...
- laver vi først en rigtig sød basemjød. Når vi er tilfredse med sødmeniveauet, laver vi en chiliessens; fordi vi er ude efter en smag af frugtkød og styrke, har vi valgt at lave den af Habanero´s; vi skærer dem i strimler og lægger dem i en brændevinslage at trække. På den måde får vi alle de gode smagsstoffer trukket ud men slipper for de harske, bitre noter, der har det med at komme i spil, når man blander chili med mjød.
Essens og mjød mødes i nøje planlagde forhold. Den søde mjød lægger en dæmper på chilistyrken - og omvendt. Men man er ikke i tvivl om at det er mjød man drikker, og man er ikke i tvivl om at de gyldne dråber indeholder chili.

Chilimjøden er absolut værdig at drikke som den er, stuetempereret og i et portvinsglas - men den kan også indgå som ingrediens i cocktails, drinks m.v. Tag et kig i vores opskriftspamflet, hvor vi har brugt den til at spice up en iskold Cocio.

 

 

Vægt: 1,5 kg
10/07/2020

Den er simpelthen FANTASTISK! Den vildeste eftersmag! Ikke for svage sjæle, den er stærk! Kun anbefalinger herfra!!! : )

24/07/2020

Super dejlig. Den smager af en til.

08/07/2021

Virkelig lækker

Tilføj anmeldelse: