Mørk Mjød

Price from
$12.81
( $10.25 )
Model: WSHOP-16310

Mjødladens svar på en god portvin

Mørk Mjød med 10 % alkohol

Mørk mjød er mjødladens alternativ til en danskproduceret portvin eller sherry. Den er lavet på kraftig skovhonning.

Mørk mjød var vikingernes mjød
Skovhonningen varmebehandles ved 43° C inden brygstart. Processen giver mjøden en karakteristisk, gylden ravfarve, forstærker honningens sødme samt giver en karamelliseret eftersmag.
Vi har i brygningen brugt vores egen Mjødgær; restsukkerindholdet er 42g/L.
Mørk Mjød er den af vores mjød, der kommer tættest på vikingernes mjød. Den mest tilgængelige honning i Vikingetiden vil have været skovhonning (2/3-dele af DK var dækket af skov) og man smeltede honning og voks fra hinanden ved netop 43 grader celsius.
Mørk Mjød serveres ved stuetemperatur.

Weight: 1
17/07/2020

Smager så valkyrierne synger, en fin enkelt mjødsmag med kraftog sødme der harmonerer bed den naturlige bitterhed. Har drukket adskillige litter mjød fra diverse procenter og må sige at det eneste minus er at jeg ikke har fået den siden sidste vikingemarked. Klart Danmarks førende mjødproducent!

25/08/2020

En super super god Mjød. Skulle man blive afhængig af noget (og dette ikke kunne være anderledes) blev jeg det nok af denne☺️

05/11/2020

Denne MJØD går til alt; i klejnedej (giver fantastisk smag og sprødhed), nydes lun eller afkølet alt efter smag, i en glase til eks skinke, i æblegløggen eller hvad end du ka tænke dig. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Add review: